Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Titel

Wijzigingen rondom het aanmelden

Hoofdtekst

Op dit moment is dit virtuele kantoor uitsluitend toegankelijk voor leden met toegangscodes. Binnenkort zal een deel van het kantoor ook toegankelijk gemaakt worden voor anonieme bezoekers. Dit is o.a. noodzakelijk om de agenda voor iedereen toegankelijk te maken.
Dit betekent dat het inlogvenster niet meer automatisch verschijnt. Hiervoor zal je moeten klikken op de hyperlink Aanmelden die rechtsboven in het venster te vinden is.
 
De ingangsdatum van deze wijziging zal zijn: vrijdag 6 oktober a.s. Op die dag zal 's avonds tijdens de bijeenkomst van de Plantenstudiegroep een korte demonstratie van de omgeving van de PSG binnen dit kantoor gegeven worden.
 
Het grootste deel van het kantoor zal overigens uitsluitend toegankelijk blijven voor bezoekers die 1. toegangscodes hebben en 2. de juiste rechten hebben voor de betreffende omgeving binnen het kantoor.
 
Binnen elke omgeving (studiegroep, kring, project) zal een map aanwezig zijn met de naam Openbaar. De documenten die in deze map opgeslagen zijn kunnen dan ook door anonieme bezoekers opgevraagd worden. De moderator van een omgeving kan een verzoek indienen om ook andere onderdelen van de omgeving openbaar te maken.

Verloopt

 

Bijlagen

Gemaakt om 9-10-2007 12:40 door Johan den Boer (A)
Laatst gewijzigd op 9-10-2007 12:46 door Johan den Boer (A)